Zárcsere IV. Kerület Non Stop

Zárcsere az év minden napján 1 órán belül 30 perc alatt.

Rohanó életünkben egyáltalán nem szabad elhanyagolni nyílászáróinkat, bejárati ajtóinkat.

Amint az illetéktelen betörő talál gyenge pontot az ajtónkon, ablakunkon szinte biztos, hogy megpróbál betörni értékeinket eltulajdonítva.
A betörések többsége a gyenge , elavult, rosszul működő ,kilógó, védtelen zárbetéteknek köszönhető!
Zárcsere gondolata is már egy előre lépés a betörés ellen, hiszen a mai modern zárakat már olyan technológiával gyártják, amivel ki lehet védeni a gyors betörések többségét!
De csak abban az esetben, ha megfelelően van megválasztva a zárbetét mérete, minősége, és elhelyezkedése egy ajtóban. Zárjavításkor ezek a fenti célkitűzések kevésbé valósíthatóak meg hiszen ebben az esetben a régi zár lehetőségeit latolgatjuk amibe viszont semmilyen frissített tartalom nem kerülhet bele úgy mint a törés, felfúrás, vagy kártyával való másolás.
Az ügyfeleinknek minden esetben elmondjuk,hogy egy betörés utáni helyreállítás minden költségében és több szempontból is rosszabb és költségesebb mint az előre meg gondolt zárcsere!
A legtöbb betörési illetve behatolási módszer jelen van , de a nagy részét meg lehet előzni minőségi zárak, zárbetétek, és minőségi kisegítő egy vagy akár több ponton záródó zárak alkalmazásával és hevederzár felszereléssel. Zárszereléskor az ajtó állapota a zárak minősége, és a darabszáma határozhatja meg, hogy milyen védelmi osztályba sorolható a védelem. Amennyiben szükséges zárszervizzel foglakozó technikustól kérjünk tanácsot vagy felmérést milyen kimenetelei lehet egy biztonsági frissítésnek.
Zárcsere abban az esetben is szükséges, ha hirtelen elromlana a bejárati ajtó zára és nem tudja úgy kezdeni napját, mint ,ahogyan eltervezte.
Hozzáteszem itt is mint a betöréseknél lehetne védekezni egy kis figyelemmel,mert ezek a zárástechnikai termékek nagyon kevés része romlik el azonnal.
Minden hiba forrásának van előjele, akad, szorul, csak magunk felé húzva tudjuk az ajtót bezárni, vagy éppen meg kell nyomni, hogy a helyére, zárjon a bejárati ajtó.
Sok ügyfél egyáltalán vagy kevésbé vesz tudomást ezekről a tényekről és addig használja a problémás zárat míg ajtónyitásra lehet szükség. Ez magában megint költséges lehet ezért ha időben felismerjük a zárak problémás működését talán még lehetne javítani a zárástechnikán.
A zárbetétek és általában minden biztonságtechnikai termék esetén nem a legvastagabb anyagszerkezet fog megsérülni egy esetleges akut probléma során, hanem a legkisebb anyag vastagság fogja az igénybe vételt megsínyleni.
Ezért törik bele a kulcs a zárba, ha szorul az ajtó vagy lötyög benne a zárbetét.
Ha minden előjel nélkül történik ez eset és ön pedig csak ott állt egyedül, egymagában és azt sem tudja, hogy most mi tévő legyen
, minden esetben keresse Zárszerelés zárszerviz IV. kerület szolgálatunkat mely egy órán belül elhárítja minden nemű zár problémáit Újpest területén legyen szó Káposztás Megyer vagy környékéről.
Zárcsere szerviz szolgálatunk a helyszínen pótolja a zárástechnika piacán található termékek 99% át.
Nincs megrendelési idő, szállítási idő.
Minden termékünkre gyártói 12 hónap garanciát vállalunk melyet 24 órás zárcsere szerviz szolgálattal támasztunk alá.

Az ön ZÁRCSERE IV .kerület csapata!

zarcsere.jpg