Hevederzár szerelés minden típusú ajtóra

hevederzarak_szerelese.jpgHevederzár, mint az már a nevében is benne van, azt jelenti, hogy az ajtólapra belülről van felszerelve, és szerelés függvényében kengyelbe, tokba, falba rögzül.
Hevederként szorítja bele az ajtót az ajtótokba, miáltal annak a befeszítése akadályozva van.
Ez azt jelenti, hogy kitámaszkodik az ajtó.
Úgy képzeljük el, mintha egy ajtó elé szekrényt tolnának.
Hiába próbálnánk kinyitni az ajtót, nem csinál semmit, meg sem mozdul.
Cégünknél a hevederzár szerelés Budapest összes kerületében megrendelhető az alábbi linken: https://www.zarszerviz24.eu/hevederzar-szereles.html
Egy maximálisan felmért és kivitelezett hevederzár többet érhet egy alap biztonsági ajtó beszerelésénél!
Költségei kiszámíthatóak és a legtöbbször a negyedébe kerül az új bejárati ajtó értékéhez képest.
Egyetlen elhatározás a biztonság kérdése amelyet a hevederzárunk tud tökéletessé tenni.
Helyszíni felméréskor választható a szín és típus illetve a kulcsok száma nem mellesleg a biztonságtechnikai követelmény amely a zárbetétre vonatkozóan előírás is.
Magyar biztosítók társasága meghatározott csoport kört tart számon amelynek belépő kategóriája a 5. szint.
Az a hevederzár betét amely nem felel meg a követelményeknek az rés lehet a biztonságunk pajzsán, és betörést vonzhat maga köré!
Ugyanis az illetéktelen személyek pont az ilyen hibás, silány minőségben tartott ajtókra lesznek figyelmesek a feltérképezés során.
Elég egy ajtóból kilógó réz színű zárbetét a betörés felhívására!
Ezért minden meg kell tennünk, hogy egy esetleges betörés kivédését
Minden meglévő és leendő ügyfelünknek próbálunk rövid határidővel hevederzár szerelést biztosítani, akár egy napon belül is.
Este, éjszaka és hétvégenként nem telepítünk hevederzárat, mert a társas házakban vannak házirendek, szabályok, hogy mikortól és meddig lehet zajos munkafolyamatot folytatni.
Sokszor ütközünk emiatt vitába de az ügyfelek szomszédjainak többsége rugalmas és megértő ezért a legtöbb esetben a hevederzár felszerelése után újabb kuncsaftra számíthatunk.
Más esetben mikor a feladat halaszthatatlan mert az ajtót nyitni illetve zárni sem tudjuk a hevederzárral akut problémaként számíthat a megoldásainkra.
Ha akadozik a zár, vagy elhagyta a kulcsot esetleg csak biztonságosabb betétet szeretne a hevederzárba, hívjon bátran minket ezt a feladatot is bátran vállaljuk!
Budapesti, elsősorban hevederzárak szerelésére szakosodott cégünk, rugalmas időbeosztással, korrekt árakkal, 1-2 órán belül, helyszíni megoldást biztosít, minőségi munkával és minőségi anyagok felhasználásával. Felmérésünk díjtalan. Abban az esetben ha a hevederzárnak a szerelését a helyszínen megrendeli!
Fogaskerekes hevederzár betétjeink cseréjekor rossz minőségű, silány, kínai terméket nem szerelünk be, nem gyűjtjük az ebből következő garanciális munkákat!
A biztonságról alkotott jövőképünkbe nem fér bele az, hogy a megrendelő értékeit tálcán kínáljuk a betörések során!ű
Csak akkor lehet biztonságban ha megfogadja a hevederzárakra mutató tapasztalatainkat és hagyatkozik a több évre visszatekintő munkásságunkra, hiszen ez idő alatt Budapest területén sikeresen védtünk meg ingatlanok belsejében értéket a kivitelezéseinkkel.
Ebből kifolyólag, magasabb nálunk a hevederzár csere költsége, mint egyes cégeknél, de a minőség és biztonság hosszútávon mindenképpen kifizetődőbb!
Hevederzár szerelés Budapest területén minden nap elérhető!